RSS

Tuesday, December 12, 2006

salji di iran



aku tak pandai nak susun gmbr2 ni. sebenarnya dah lama aku nak hantar gmbr2 ni tapi asyik fail je. biasa la. site kat universiti aku tu lembap skit. bila dtg tmpt mahal ni, baru la jalan. ok.

gmbr cerah dgn pagar kuning: tu dkt balkon bilik aku. semester ni baru la diorang pasang pagar cam tu. mmg mengganggu pemandangan btol. tak tau la napa diorang pasang. dgr kata ada budak try terjun bunuh diri dari situ. tak tau la. ok..gmbr tu masa pertama kali salji turun pada 1 dec yg lepas.

gambar waktu malam: salji tak berenti2 tutun sampai malam. pastu ralji pun dah jadi bulat2. bebudak asrama turun main malam tu.

gambar ada budak pompuan tunduk: itu gmbr pagi slps 1 dec. itu kat universiti aku. rasa mcm cantik sgt. sbb tu la aku amik gmbr.

gambar 2 budak pompuan: tu kat padang universiti. cantikkan? aku kekadang lepak sorang kat situ. layan blues. hehehe

gambar bebudak: anak2 pekerja universiti amik peluang main salji. tgh buat org salji masa tu.

ok sampai sini dulu. nanti aku cuba hantar post lain. ye la. ada oprg tu tanya bile nak hantar post baru...kali ni aku cuma bole hantar gambar je. exam nak dkt ni. doakan aku yek. jumpa lagi. assalamualaikum




Bookmark and Share

2 comments:

sQuall_farhAn said...

waaa~~~jles nye..paan pi jordan aritu xsmpt salji isk2~~

firuz said...

tak apa. nanti datang la iran. bole la paan main salji puas2. lita buat org salji sama2 ok?