RSS

Wednesday, September 23, 2009

Rindu!!

Rindu..rindu..serindu-rindunya...Rindunya nak tulis blog tapi buat masa sekarang mas atak mengizinkan. Masa nak tidur pun kena curi2, macam mana nak tulis blog dengan hati yang tenang? Ni pun curi masa sekejap kat perpustakaan. Cuba bayangkan untuk satu kelas, satu buku setiap minggu kena baca. Tak ke gile? Doakan ye supaya aku dapat sesuaikan diri. AKu ada banyaaaaak benda nak cerita. Tak sabar rasanya. Insya Allah, bile semua dah settle down akit, aku akan cite sumenye ok?

Buat masa ni, Slamat Hari Raya Aidilfitri..maaf zahir dan batin!
Bookmark and Share

3 comments:

is-nanie said...

Tidak mengapa.. Kami menunggu khabar beritamu dengan penuh kesabaran..

hahahahha... skema giler ayat..

slamat hari raya di perantauan~!

p/s: tak letak gmbar ke dlm paper ms wish raya hr tuh?hihi..

Firuz Akhtar said...

hahaha...sejak bile jadi skema ni?

slamat hari raya gak nani. maaf zahir dan batin. ada hantar la..tapi tak nampak pun kuar...kena reject kot sbb hantar akhir ramadhan. huhu~ masa awal ramadhan dok sibuk dgn pendaftaran sampai lupe nak hantar awal2. utusan hantar, b harian pun hantar..kot2 la kalau maasuk, bgtau ye? hehe~

sum79 said...

slamat ari rayer gak...he3